Home / Amatörradio / QSL-Service

QSL-Service

På våra möten kan alla medlemmar som bor i närheten av Klubben, hämta sina QSL-kort. Förutsättning för att få QSL-kort är dock att man är medlem i Stockholms Läns Radioamatörer SKØMG samt medlem i SSA.

Vill du inte vara medlem i SSA, kräver de att du betalar in en avgift motsvarande medlemsavgiften för att hantera QSL-kort.
För att vi skall få en bättre ordning på vilka som vill hämta sina kort hos oss ber vi att ni anmäler detta till oss genom att skicka ett e-mail till vår QSL-manager SMØWXZ. Vi meddelar då även SSA och deras QSL-manager för distrikt Ø eller annat berört distrikt.
Det går också att lämna kort till Stockholms Läns Radioamatörer SKØMG som skall skickas. Det går att betala kontant eller ha QSL-märken redan påklistrade. QSL-märken finns att köpa för självkostnadspris.

Vill DU ha dina QSL-kort till klubben?
Fyll i formuläret nedan.

Ditt namn

Din epost

Din anropssignal