Home / Amatörradio / Nyheter / SK0MG och SK0MK går samman
SK0MK

SK0MG och SK0MK går samman

Vi välkomnar nu alla SKØMK medlemmar till Stockholms Läns Radioamatörer, SKØMG.

Redan under förra året arrangerade vi en del evenemang tillsammans genom att samarbeta, och nu har SKØMK gått in i Stockholms Läns Radioamatörer SKØMG och ett arbete med att slå ihop klubbarna pågår. Vi har nu mycket att leva upp till för att ta hand om våra nya medlemmar, och det kommer att bli ett roligt arbete med att föra samman de båda klubbarnas traditioner och aktiviteter. Tillsammans kommer vi att bli en stark förening med mycket erfarenhet och många idéer och ett stort verksamhetsområde. Klubbsignalen SKØMK kommer att leva vidare, och används nu bland annat av 2-m repeatern i Järna/Nykvarnsområdet som är uppe och kör i multimode DMR / FM.

Den första stora aktiviteten som kommer att genomföras i Nykvarn, är ju Loppisen som har varit en stark tradition i SKØMK. Dessutom kommer vi bland annat att komma till området kring Järna/Nykvarn för att genomföra "klubbkvällar" och andra aktiviteter. Likväl som vi hoppas att få se våra nya medlemmar på besök i vår nya, nyrenoverade klubblokal som vi kommer att flytta in i inom kort i Västerhaninge.
Har du som medlem boende i området kring Järna/Nykvarn en idé eller önskemål på aktivitet är du förstås välkommen att ta kontakt med Aktivitetsgruppen!

Mer information om hur sammanslagningen fortskrider kommer att presenteras löpande.

Än en gång, varmt välkomna!
Önskar styrelsen genom
Magnus SAØMCW