Home / Medlemmar / Hasse SM0ETT Silent Key
sm0ett 1

Hasse SM0ETT Silent Key

sm0ett 1
Efter en lång tids sjukdom så har nu våran hedersmedlem Hasse ( Ettan ) SM0ETT lämnat oss.

Det är en stor saknad och ett tomrum Hasse lämnar efter sig och en otroligt stor förlust för Hasses vänner och familj. Hasse var en ikon inom SK0MG jag tänker på allt fint Hasse har gjort för SK0MG under alla dom fina 8 år han var medlem. Hasse höll i flera Amatörradioutbildningar och föreläsningar om radioteknik. Jag har känt Hasse sedan 1979 då han var nära vän med Sven-Erik SM0EMW som bodde i samma hus som mig och min familj på 70-talet. Vi var med samtidigt på början av 80-talet i Vidja Radioklubb som låg i Sätra/Skärholmen.

Vi inom Stockholms Läns Radioamatörer skänker nu en fin tanke till Hasses familj.

Vi kommer att få information om datum och tid samt plats för jordfästningen.

Thomas Engström
Ordf-SK0MG.